Záporňák za vyjadřování svýho názoru? Hej.. prober se, už tu nejsou Komunisti. Nejsme v Číně.. (Chudáci). Jednou píšeš něco čim si zase svym dalším žvástem vyvrátíš. :-)
TAK SI VYBER!! Mmchm.. požaduji přesunutí příspěvků do nějakého tématu které se na to hodí. ![]() Toto už je silně OT a mi OT likvidujem. ![]() |
Nic neříkám.Jen to že někomu to může vadit.Pak se jen zastávám toho,komu by to mohlo vadit,proto odsuzuji ten "smysl pro humor" Jinak věř že nejsem suchar ale zachovávám si slušné chování a vždy zdvořilé jednání a to obsahuje i to,zastávat se druhých.A i kdyby to třeba FILIPKAMOVI nevadilo,zastávám se toho,komu to pro příště může vadit.Rozhodovat o sobě si může kdo chce co chce ale jeho jednání pro někoho může znamenat urážku a to tu přeci nikdo nechceme ![]() ![]() |
No to mě fakt po*er! Mixter, víš čemu se řiká černej humor? To nikoho nemůže zranit. |
Mixter> Nevím co máš za problém, každej není suchar jako ty ![]() ![]() ![]() btw. myslím, že Fire je dostatečně dospělej na to, aby o sobě rozhodoval sám, takže si to propříště klidně může napsat znovu ![]() |
Podívej.Já se tady s tebou rozhodně nechci hádat už kvůli povaze na SG.Ale rozhodně bych se s tebou kvůli uživateli FILIPKAM bez problému pohádal protože jistě neznáš povahu všech lidí zde,a asi si neuvědomuješ,že tvoje chování je může znepokojit,urazit a zranit.Lidské povahy jsou různé a celá tahle drobná diskuze vznikla kvůli tvému příspěvku 683. Není dle mě prostě vhodná VIP člena.Jakožto VIP člena si tě vážím ale někdo by takové příspěvky mohl brát jako urážku nebo něco podobného a mohlo by ho to zranit.Pak bych tě rád poprosil aby sis to pro příště nechal stranou. |
Povaha lidí? Hele, já sem na SG už chodim nějakou dobu.. A vim co je tu za řádek lidí. ![]() Obvykle jsou to doslova ignoranti (samozřejmě, že né všichni..) A pokud ti nepříjdu normální tak máš pravdu.. já normální nejsem a zjevně ani nikdy normální nebudu. Jdi si radši hopsat Parkour a neztrácej semnou čas. ![]() |
Neni to vtipný a asi ani ne normální.Nech toho.Asi moc neznáš povahu lidí. |
Ze mě už si nikdo nic nedělá. ![]() Někteří mě už doslova ignorují. A teď si stoupni k němu. |
![]() ![]() |
Omluva se nepříjmá.. stoupněte si ke zdi čelem k ní, ruce na zátylek a čekejte dokud nevystřílím zásobník.. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2293 sekund |