Sakra nekopírujte to! Je to pak na nic, lepší je svlůj popis, který vylovíte ve své mysli, a vy to zkopírujete, to je potom na nic! |
http://www.webgames.cz/super-crazy-guitar-maniac-3/2654-1/ Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 3 Popis: Vyzkoušejte si svůj postřeh i hudební sluch a pokuste se dokončit co nejvíce písní s co nejméně chybami. Zatímco některé skladby půjdou skoro samy, některé bude velmi obtížné dokončit. Ovládání: šipkami, čísla 1 2 3 4 nebo A S D F |
přesně a navíc pochybuju že to umí html řeč,já chodil do kurzu 3 roky a taky nemůžu říct že to nějak perfektně umím... |
No podlejzání, on totiž zase chce funkci, a přidává milion her aby tu funkci dostal, nebo aby dostal Redaktora, a to nedostane, fakt tady spamuje, já hledám všude hry, ale dávám takový, který jsou takoví trochu lepší, taky sice polovina nebyla dobrá, ale nespamuju tady celou stránku. |
přesně to jsem říkal,chce zakecat to že furt shazuje lidi bez funkce,tak tu teď spamuje každou hru kterou jen zbystří a vychvaluje jí do nebe.Dost z těch her jsem skoušel,a dobrá půlka mi přišla dost trapná.Už mi to nepřipadá jako snaha ale jako podlejzání.Kdyby k tomu alespoň psal své komentáře ale i ty kopíruje... |
Nj, možná se samson snaží, ale nemusel by dávat každou hru, co mu přijde pod nos, sem ... Přece jen, pak nikdo nebude mít chuť to tady sledovat, když tady každý den bude tak pět her, a přidávat je na supergames, ať už Martin, nebo jednou já. |
Přečtěte tam? Jako prosimtě nedávej sem každou hru která ti přijde pod nos, docela tady už spamuješ. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2358 sekund |