Zajímavé, jak lidi brblají, že sem Martin nepřidá nové hry, nebo že nepřidal, co navrhli. Možná je to o jejich přístupu, že tady dají odkaz na každou blbost a ještě nenapíšou ani krátký komentář, o čem hra je, nebo proč by to měl Martin přidat. Já jsem zatím moc her nenavrhl, ale mám úspěšnost dost vysokou, pokud vím, tak Martin přidal všechny mnou navržené hry. A nemyslím si, že je to o tom, že jsem moderátor. |
Ono to možná bude tím, že ze začátku nikdo neříkal, že se k tomu má dát popis a teď ještě nikdo nic nepřidal, když nepočítám toho s černou hvězdou =) |
tenhle topic pro mě ztratil význam, kdybyste sem přidávali hry jako Vlasec nebo rara01, tak se na ty hry kouknu, ale já tady vidim samé linky ...někam |
rara01> koukám, že jsi k té hře Sin Mark vymyslel úplně nový příběh ... aha, nový vlastně ne, je to Pán Prstenů Ta hra má příběh trošku jiný, s lukem pobíhá kouzelník, který studoval zakázanou temnou magii, což se ale osvědčilo jako užitečné, když se začali objevovat démoni ... |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2569 sekund |