OMG! Jakube ty jsi fakt ****.
(vtip). Vlastně mně na kreditech nezáleží. Klidně mi to všechno vyberte. Stačí mi pouze 2000kr, abych si popřípadě změnil avatar. |
CS> myslim že tohle patří spíš do novejch nápadů a řek bych že to maj moderátoři docela okouklý tak na co tohle ? ;D |
Mám nápad ! Keby dakto napísal do CHATU alebo to fóra niejaký VLUGARISMS tak by dostal mínus 100 kredit aj keĎ tam bude hvezdička |
No toho by zas jistě využili podvodníci, kteří skopčili koment a místo, aby dostali velký postih, tak si zaplatí litra máznou si ho a klidně budou žít dál |
jo. hele,co kdyby se dalo zaplatit třeba na 7.dní dejme tomu za 1000 kreditů to,že by jsi si mohl upravovat a mazat vlastní komentáře.to by bylo moc fajn |
Jo, něco s kreditama by to určitě chtělo a jistě časem i bude, ale nemůžeš chtít všechno hned, Martin taky musí nějak zaplatit účty - tj. pracovat a ne tady dělat 24/7 =) |
ale byla by to nová funkce a taky by se mohlo s kreditama něco vymyslet.Vždyť je teď prakticky vůbec člověk nevyužije.Nová funkce,nový Useři |
Mno to je pravda s těma kreditama se musí něco vymyslet, jsem uplně mimo co s nima apod. |
A teď otázka - kdo z userů by potřeboval půjčit kredit a proč?! Je-li v mínusu, poslal ho tam někdo úmyslně a je to trest. Je-li někdo v plusu, tak je přece vcelku jedno, kolik má kreditů, ne?! |
Ale třeba když tu je spolek 3 useru kteří tady dělají bordel tak mají všichni tři kredit někdo půjde do mínusu a ten další mu půjči a bude dělat bordel zase (dávání mínusu apod.) Ale jinak to není špatný nápad s tím, že bych si to mohl vzít z5. Z části souhlasím s pattrisem |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2049 sekund |