Ta poslední změna se mi líbí, předtím bylo kreditů až moc, takhle už výmaz příspěvku je znatelnou ztrátou kreditů. Aspoň bude trochu méně komentářů, ti, kteří jich píšou až moc, buďto budou psát méně, nebo jim dojdou kredity. |
jenda:jestli to nechápeš podívej se na tohle http://www.supergames.cz/credit_info.php |
taky mám ve zvyku příspěvky promazávat, občas zavítám i u starších her ... myslím, že to není pro nikoho problém, 300 kreditů denně musí každému stačit i když dojde k výmazu pár příspěvků. krom toho někdy létají plusy a mínusy, to taky dokáže změnit kredity. |
to může být třeba ve chvíli, kdy mažu příspěvky s nulovou informační hodnotou, nebo promazávám pokec v komentářích o hře... nebo je ti negativně ohodnocen komentář... |
To třeba já mám chvíli 3075 a po chvilce zase 2969 a tak dále. Ale mě to moc nevadí aspoň ,že něco mám můžu být ráda. 6e mám pravdu. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2781 sekund |