Kukahoj ja nerikam, ze jsem zrovna nejakej dobrej v gramatice nebo tak, ale tohle se fakt neda cist. Z nektery tvoje vety maj smysl, ze nekoho nebo neco myjes apod. |
rara01 a ty neraď chceš to s námi zkusit psát?ale zejtra tady asi nebudu a asi tak tejden potom |
KUKAHOJ> ti, kteří hodně a dobře píšou, dostávají ode mne kredity navíc někteří z místních by mohli potvrdit
A jinak Jakub07 má pravdu, přesně takhle to funguje a má fungovat, když je user správně aktivní je vidět, že VIP spadlo do správného klína |
a já píšu a píšu,a mám 1677ked sakra,si tady každej den,napíšeš 10 příspěvků a dalšíchz sto kreditů pryč al epřští den je zase máš,a ty diahrami nebo rezence piš jenom u nových her ne? |
Já taky šetřim,ale to je proto že moc nepíšu.Kreditů už mam 1770 a furt šetřim,na supergames už moc nechodim, protože mě pohltil jeden server v cs1.6. |
nevym bez nich to bylo lepší protože ty kteří honě píšou nebudou mýt za chvíly žádný já je teď šetřim abych moch potom hodně psát a každej d***l to taky řekne |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2205 sekund |