m se tetka zde že nejsou na .... jsou dobrý,naví cj eto vlastně spravedlibý,kd o víc píše,ten bude víc odsouzen |
KUKAHOJ to může říct každej d***l, ale proč jsou na h***o ? |
Pokud budou za hodnocení kredity, tak bude každý hodnotit jak najatý. Pokud se za hodnocení bude platit, tak asi hodnotit nebude nikdo. A vzhledem k tomu, že hvězdičky jsou podle kreditů, není jak ocenit hodnocení aniž by to uškodilo. Při momentálním systému mě nenapadá vůbec nic jako vylepšení. Měl jsem návrhy, které by toto řešily, ale vzhledem ke stávajícímu systému by to nebylo asi snadné zavést. |
To by pak bylo všady že se komentář líbí... Nejlepší by bylo kdyby kdyby se za jakékoliv hodnocení přičetlo (kompromis) 0.05 kreditu |
lidi ty komentáře moc nehodnotí, tak by se to mohlo udělat tak, že když někdo ohodnotí komentář tak by měl třeba 0.005 kreditu a pak by kredity přibývaly aj za hodnocení (sice pomalu, ale přece) |
hm,já píšu komentáře u her,,ale co mám pořád,mámpořád 700 kreditu,a vůbec nic mi to nezaplatilo |
rara01 ne nic takového zatim neplánuju, můžeš si kupovat komentáře |
nnojo,Martine y říkáš peníze v reálném životě,tak si za to taky něco kupovat,vylepčení,třebba já nevim,vkládání HTML - 100 kred. povolení mazat svoje komentáře - 60 atd. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2284 sekund |