Byl jsem dobrovolníkem ve zdravotním středisku a čekárna byla špinavá. Potřebné uklízeče, kteří vědí, jak správně zacházet s nemocničními věcmi. Viděli jsme úklid nemocnice a má vše, co bys k tomu chtěl. Mají služby pro kliniky, spravedlivé náklady a jsou opatrní s hygienickými věcmi, jako jsou židle nebo pulty, vše rychle vyřešit online, což nám pomohlo. Bylo hezké to udělat správně. |
Pletete se, není to úplně tak. Dostupnost serveru je hlavně o tom, abyste se sem dostali vždycky když chcete a odkudkoli chcete. Tz. Dříve, na starém serveru se stávalo, že web byl třeba 15 sekund nedostupný (a někdy i více-krát za den). To je sice jenom drobnost, protože se Vám web jen déle načítal. S přechodem na nový server je dostupnost 100% = na web se dostanete 24h denně ![]() |
já to taky chápu...a zajímá mě to a gunrap má pravdu... to je super návštevnost se zvedá a zvedá ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2280 sekund |