Martine SM je postaven na tom že je v něm určitý počet kreditů nebo je v něm "nekonečno" kreditů? |
Atlan > jelikož je SG Slot Machine postaven na poměrně nové technologii jQuery, tak bych doporučil používat aktualizovaný prohlížeč!
Internet Explorer 8 (WinXP) Internet Explorer 9 (Win7) Mozilli Firefox 9 Google Chrome 16 |
Celkem zajímavé mi na této hře příjde že Mám 8.700 kreditů, zpustím hru, odečte se mi 200 kreditů, takže mám 8.500 .. Chvíly hraju, z původního vkladu 200 kreditů se dostanu na 250 kreditů O.o xD .. Tak si říkám pro dnešek dost, dám vybrat, čekám 10 vteřin, 20 vteřin, půl minuty, 40 vteřin, nic, tak aktualizuju okno a pořád mám 8.500 kreditů, tak přejdu kategorii a neustále, nezkoušel jsem jen relog .. ale stalo se mi to už 2x ![]() Prohlížeč: Mozilli Firefox, starší verze. |
Eh, to jako to "VAROVÁNÍ Kdo hraje jednou určitě prohraje ![]() |
Jestli jste si náhodou nevšimli, tak varování tam je už od samého začátku ![]() |
Myslím si že ne, potom by nikdo SG nemohl žalovat za úmyslné nabádání k nelegální činnosti, Martin tam vloží varování a už není jednou nohou v kriminálu |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2390 sekund |