SuperGames mi příjdou takhle akorát, nač dávat nový vzhled? .. Navíc .. je takový zmatečný .. a po pravdě, mě se vůbec nelíbí ![]() Protože, tento vzhled je originál, tamto .. to je dělané na způsob stovek dalších webů, žádná originalita, přeplácanost .. v jednoduchosti je krása ![]() Závěr: Pokud již chcete za každou cenu zavést Betaverzy SuperGames, nechte tu alespoň pro nás, starší živatele a nebo uživatele, kteří preferují starou verzy. Možnost přepnout si vzhled ![]() |
SG se mi líbí tak jak jsou. Design té nové verze je podle mě strašný. Nelíbí se mi velké množství bílé barvy, nové logo, či velké okno ukazující nové hry. Taky mi vadí to, že pro zobrazení nejnovějších her musím rolovat dolů. Jak říkám, staré rozvržení stránek mi plně vyhovuje, a myslím, že nejsem sám. |
Dnes v noci byla spuštěna nová beta verze Supergames.cz. Najdete jí , když kliknete na Přepnout na nový web na stránkách vpravo nahoře pro ty kdo mají Internet Explorer vlevo nahoře. Na stránkách si můžete změnit barevnost stránek (zelená, modrá, fialová růžová), kliknutím na barevný čtverec hned vedle loga (vlevo). Hned pod menu vedle nadpisu Nové online hry máte další 3 čtverce, kliknutím na ně si změníte řazení her.
Na beta verzi se můžete zatím je přihlásit na ostatních funkcích se pilně pracuje a budou brzo přibývat (jako chat, oblíbené hry atd….) . Přejeme všem hezkou zábavu váš SG tým. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2233 sekund |