toto je z DK. Vymyslel jsem to jako že na mne nějaký slabý hráč útočí: A nyní něco z DK: Od mého soupeře Štve mě to strašně moc, nespím pro to celou noc.Od rána až do večera v jednom kuse velká mela.Všude kolem spousta lam, nevím z toho kudy kam.Vybral jsem si malou vísku, stavěl ji prý soused z písku.Jelo mi tam špehů pár, všechny mi je pochytal.Co když tam má podporu? Pošlu mu ji do hrobu.Letěli tam koně hrdě, narazili dosti tvrdě.Vojska tam šli veselý, a teď jsou všechna v prdeli.Vyslal jsem tam katů pár, naposled jim zamával.Nevím, co tam parchant měl, katy už jsem neviděl.Pak jsem kouknul do def ranku a uviděl tu sebranku.Bylo mi až do breku, šlo mi sem šest útoků.Nebyl lama, byl to král, vesničku mi zabíral.Kdo že to tu vlastně byl? Nějakej anonym123456789 mě dobil.Chceš se schovat do ali? Ta však není pro lamy.A raději si rozmysli, než napíšeš mi nesmysli |
dark orbt je supr jen sem minul vsechno uridium a mam znicenou lod oprava stoji 500 uridia nvite co mam delat??? |
hral som oboje v jednom čase ale DK som skončil, ma zničili :o) a DO stále hrajem je to dobrá hra a kdo nevyskúša neverí ale aj tak ne každému sa páči to isté a niekomu DK a niekomu viac ako me DO |
tykadlo když tuhle hru hraji už 2 roky, záčínal jsem v zahraničí, tak to žeru |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2368 sekund |