Já si to stáhl a moc mě to nezabavilo má to strašnou hratelnost a chtělo by to zkratky např. zmáčknete i a otevře se inventář.Moc mě to nebaví po grafické stránce taky nic moc ale kladem se mí líbí např. kápě nebo celkem dost zbrojí zbraní atd... Ale jinak nic moc. |
Nenadávej tu ty primitive . Kdybys aspoň udal důvod, proč si tuhle hru označil za kravinu... A hrál jsi to vůbec? Abys to nenazval kravinou jen proto, že tomu nerozumíš a že ti to nejde . |
Já zas po několika letech začla hrát od znova , na ty staré postavy už několik let nemám heslo a na obnovení hesla znám málo údajů o těch účtech. Teď se tam jmenuji Suzuzik a mám combat 41. Hraji nejčastěji na serverech 102 a 33, ale často si taky prostě vybírám servery, kde je málo lidí, protože když jdu třeba kutat zlato (a skoro všude jsou jen dva kameny), tak by se mi tam motali a kradli by mi to. Jinak taky hraju s bráchou, který si vzal jednu z mých dřívějších postav - Zuzi21 a má combat asi 52. Doporučím vám a to ať jste membeři, nebo free, ať jste začátečníci, nebo pokročilí tuto stránku : www.rsko.cz Tam najdete veškeré informace, prostě naprosto všechno. Kdy a jak hra vznikla, návody na Questy (i memberské), vše o všech skillech a kde je nejlépe trénovat a kdyžtak je tam odkaz i na fórum téhle stránky, kde je toho mnohem více a kde můžete dát i nějaký dotaz, kdyby vám něco nebylo jasného. Taky se můžete kdykoliv zeptat mě . |
a chodievam na svet 10 164 161 ale najcastejsie na 10 dajte si ma prosim do priatelov v runescape |
ja sa volam kubisten222 a prosim napiste mi do posti alebo tu ako mam najst v tutoriali nejaky bowl pls poradte |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2419 sekund |