ale assassine jak to mám udělat mě to vibíra auto maticky prostě bud mi to vizve Anbu stejne hodnosti a nebo Jonin tonejde splnit a kdyz se necham porazit abych se satl mising ninjou tak mi to nedovoli plnit ten ukol protože nemam dostatečnej rank Tanusqa klikni na clan panel jak je na levo ten slot tveho hráče a až ti to nabjehne klikni na Clan Register a udělej si název clanu a skratku a dej Create Clan a máš ho |
90 neplatí sem ho zrušil ale kdo by chtěl poradit jak ho založit tak pište sem já nebo Assassin vám poradíme |
kdo chce do Clanu který sem založil ad mi napíše sem a musí mít aspon 1 z Akatsuky |
Win 10 battles with Gaara Rehabilitated versus any Missing-Nin. (0/10) toto musím zabít hráče z hodnosti mising ninja ? anebo postavu ale nevim jaky sou postavy mising ninja |
To znamená, že musíš porazit 6 proti Ninju z Mlžné vesnice (mist- mlha) takže např: Zabuza, Haku apod. přeju hodně štěstí |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2414 sekund |