mozno to zacnem hrat www.chserver.cz ale ak ste na dakom inom serveri povecte |
Vy jste blbci! Nejlepší je CHportal. (Jak píše adam). adam: Ona je to totiž česká hra, víš? ^_^ Vojta.M: Kde ho stáhnu? Na www.chmatakov.cz ? |
Kdo chce účet na ofík xD mám tam takych pár věcí, mám kámoše v chmazce takže ty věci jen lítaj ![]() |
Ahoj,hrál jsem hru.Chmatákov.To je oficiální server.Ale v oficiálním serveru,tě kvůli každé prkotině šoupli do basy.Proto sem přešel na CHportál.Tam sem si našel kamaráda.Ten se rozhodl CHportál zničit.Takže když se budete nudit hrajte prosím,mohli bychom se tam radit jen tak o SG.Zahrajte si aspoň někdy.Děkuju.Stačí to stáhnou a regnout se přímo i hry.(Žádný emaily,je to česky) http://www.chportal.cz/ |
nemeni jen upadatojou t ao je rozdiljelikou ChO nema auto updater tak se musi stahovat nove a nove verze... |
jedna rada i pres to ze me to nebavi:kdyz vam nejde oficialni server tak si musite stahnout novy oni ho porad meni |
no me ten serv er de taky psalo mi to to same chmat je dobra hra a na ofik ne nedostanu skoro nikdy tak hraju na neofiku tenhle server se mi libi pres den je tam si kolem 30ti lidi |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2678 sekund |