chmatákov je celkem dobrý jenže takový,no když to hrajete dlouho tak to omrzí... ![]() |
Na 3 dny bude odstaven server. Důvodem je financování grafičky, jež dočasně zastupuje Flyboje. |
Server není oficiální takže není nijak spojen s autory hry proto se stížnostmi se obrate na Server Tým.Server je provozován z vlastních zdrojů správce hry. Proto pochopte, že ten nemá povinnost udržovat hru v provozu celý rok a proto bude vždy v Pátek vypnut, aby Pc nevyhořel a mohli se nainstalovat důležité aktualizace. |
ted mi to ale porat pise: Nepodařilo se spojit se servrem nebo je vaše IP adresa blokovaná. a to mě vadí |
sem se sel podivat na tu stranku co tady dal kolega dextr a stahl sem si to a libi se mi to uz mam i kusi za 1400 ![]() |
sou i neoficialni servery treba www.chserver.cz je to spis takova hra u ktery se da odreagovat kdyz to hrajete moc dlouho prestane vas to bavit to je fakt no ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2608 sekund |