Potřebuju radu.. nainstaloval jsem si GTA SA z CD.. stáhl jsem si crack a mam ve složce C > Program Files > Rockstar Games > GTA SA > dva soubory! gta_sa ten nejde spustit, říká že nemám crack.. a druhý gta_sa (1) který jde SPUSTIT... ale satáhl jsem si sa:mpko nainstaloval a říká že potřebuju crack =((((( |
best server HostName: [CZ/SK] X-Games.cz |.:Realna Zeme[0.3c]:.| Address: 80.79.31.169:7930 Players: 15 / 100 Ping: 24 Mode: Realna Zeme v7.4 Map: www.X-Games.cz pripojte sa volam sa luks su tam akcie a tunningy barco a derby na strechach ![]() ![]() |
My mame vlastny server na Gta San Andreas multiplayer 0.3 ![]() Address: 85.248.229.71:7897 Mode: Realna Zeme v7.4 Map: /warpy2 + /prikazy2 Ked chcete tak pridte volam sa tam KuBoo_SK |
Mhaja > už sem se v SA nehrabal poměrně dlouho takže už sem trošku vyšel ze cviku... Ale není to nic težký, stačí dobrý hosting a pár složek xD |
jo ´gta sa mp je dobra hra ja sem jednou hral na servru kde sem registrovany byl jsem sam tak se si šel vyzvednout vyplatu najednou přišel naějaky hrač tak sem si řekl že o unesu sem mafian ctěle jsem ho zastřlelit ale on měl nesmrtelnost tak sem přišel znovu na server a vyprovokoval jsem ho on měl m0sobeit a tak odešel jinak hraju na nonstop servru pod stejnym jmenem |
To poznám. Je to dobrá hra. Hrával som ju s CounterStrikom na NetOpeer serveroch, a aj na GvB serveri.. |
Mě už kvůli misterix modu taky nejde. Musím ho přeinstalovat... ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2219 sekund |