Gta hraju normal a mam rád Záhady...Osobně sem si stáhnul MISTERIX MOD a našel sem v Nevadě ufo s monstry,Yetiho,Leatherface,Samaru,Lochnesku a hodně dalších...Ale co sem hledal asi třikrát tak jsem nenašel BIGFOOTA ten tam asi není...A a taky SA:mp vlastně multiplayer neni špatný měl sem i několik vlastních serverů a na několika sem byl a ještě jsem admin... San Andreas je dobra hra rád si ji zakalím... ![]() |
ludia ja nehram GTA SA mp ale cem sa vas spitat nenasli ste niekto na GTA SA bigfoota ked ho niekto nasiel tak mi napiste sukromnu spravu diki |
Twl masaha tak je nezabijes Mhaja to ti muzu dat i ja to co vi on ted sem vedel jak sem hral 1tyden samp. Jo a masaha ti cheateri vetsinou mivaji bazuky takze bys je asi tak moc neskolil jo a jeste maji teleport takze oni se z pod auta muzou portnout jinam XD |
No tak ja som prednedavnom zacala hrat samp a akoze no coment.Jeden mi dal server ze nech si idem zahrat okik idem prisiel tam niaky blb cheater a ja lama som nevedela ci msa nahlasuje a tak no a ten blb akoze killim do nho napalim do nho cely zasobnik a anic s dalsej zbrane a nic a on sa na mn apozera len a potom zacne stat potom robil mega skoky lietal s autom a furt ma prenasledoval a kazil mi hru strasne nieco ja bych toho zasrana poznala tak je zmalovany |
nic ve zlým žáku,ale já cheater bral tak,že jedeš na něj,pak dáš ruční brzdu a pojedeš vlevo(třeba)dostaneš ho pod auto a z tama se nedostane cha cha cha.Měl bys přestat cheatovat,JÁ CHEATERY ZABIJÍM. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2204 sekund |