Glumpf jak mužeš mít v Candylongju za 2 ho 37 lvl ![]() Ja mam za 1 hod. lvl 70 ![]() |
Cc zdravim Glumpfe,jsem tu jen na rychlo takze nebudu pouzivat diaktriku,musim se te zeptat,stahuju clienta,ale kdzy tam clicknu na patcg tk se mi ukaze najaka diskuse ale zadnej odkaz na tu vec o ktere se tam keca,zadnej odkaz na download,tk kdyztak mi napis do posty co a jak udelat,predem diky. Dax |
Ty si udelal za 2mesice na metin cz jenom 37lvl? tak to si lama ja to mel za 2dny |
Ne spletl jsem se...ne 200% obrana ale 200% automatické sbírání yangů to nevadí.Ale vím že to není na obranu.A ještě jsem zjistil že všechny zbraně a zbroje které se prodávají jsou všechny +9.Droplé itemi ne. |
Opravdu 200 procent? To pak není sranda... Když ti aní neubírají. |
Ze začátku dostaneš na 6 dní XP + což ti zvíší xp o 200 % potom tam ještě je yang+ na 5100 dní ti zvýší drop yang v českym metinu dostaneš za divokýho psa 6 yangů zatímco v Candy longju dostaneš za divokýho psa 2500 yang. Já to hrál 2 hodiny a měl jsem lvl 37 a mám ho zatím doteď.Ale je to tam úplně super je to prostě boží.To co udělám v českým metinu za 2 měsíce udělám v Candy longju za 2 hodiny. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2392 sekund |