Díky za opravu odkazu .. Kdyby tě napadla nějaká zpětná vazba, tak dej klidně vědět .. |
Čus! Tak od 14.1 už jsou Puzzle Pieces online na Google Play! |
Tak nakonec další zdržení jsou se smlouvama. Doufal jsem že to stihnu ještě před Vánocema, ale i když jsem před Vánocema už smlouvy měl v ruce, tak jsem k nim měl ještě nějaké dodatky ... tak doufám že to bude rovnou obojí začátkem ledna - krom smluv už nevím o ničem co by mohlo vydání pozdržet |
Super a díky za info. Až se něco změní, tak dej zase vědět |
Tak to nakonec ještě pozdržely úřady ... ale nakonec! Firma je na světě (nakonec pod názvem Tesáks Entertainment) a už jsou v řešení uživatelské smlouvy a GDPR k oboum hrám .. nedokážu říct za jak dlouho se podaří aspoň Puzzle Pieces vydat .. ale doufám že ještě před koncem listopadu a Walkera před koncem roku |
Čus! Hele, zkomplikoval mi to ještě pracák a další právní záležitosti. Vypadá to, že firma bohužel dřív jak příští měsíc nevznikne a tím pádem by první hra mohla být k dispozici tak v druhé půlce října ... jinak aktuálně dokončuju skiny v Puzzle Pieces a ladím chyby ve Walkerovi .. https://www.youtube.com/watch?v=n2Nsj_PJ3CM |
Ahoj, blíží se konec září a mě zajímá, jak jsi/jste pokročili? |
Čus! Vím že SG je prakticky už po smrti .. ale tak stejně pro ty z vás co tu ještě jednou za čas zajdete bych měl jedno oznámění na které jsem patřičně hrdej ... |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1660 sekund |