Fir36e> Your reply was really quick, I doubt you've read more than just the joke ![]() |
Ugh, guys, English chat is not a theme, it is a topic! (This is the reason why people keep writing "off-topic" when something doesn't belong to a topic.) A theme is something completely different. It's like you wrote "ten" instead of "this". Reminds me of a joke which is not completely in English, but I suppose it's on topic. Jeden Čech pracuje v Anglii (přičemž z jazyků zdokonaluje zejména polštinu) a jednoho dne ho začne bolet zub. Zajde za zubařem a když se vrací, tak na zubaře nadává: "Já jsem mu ukázal prstem na zub zub, řekl >>tu<< a on mi vytrhl dva zuby!" Kamarád mu odpoví, "To víš, v angličtině two znamená dva." Když ho po pár měsících rozbolí další zub, tak jde zase za zubařem a poučen kamarádem, otevře hubu, ukáže na zub a řekne: "Ten." |
Martin>if you really work so you guys all over guy test: I'm Fir36e |
Yeah, I'm glad they do ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2068 sekund |