taky nedávno na seznam.cz byla zpráva že nějaký děcka ubili takový zvíře ylo to celý holý a šlo to k nim tak ho umlátili klackama :'-( chudák dyžtak kdo chce ten článek napište zkusim to najít ![]() |
A Ty jsi to říkal tak, jako kdyby ještě žil... ![]() |
.. Jo moment.. nebylo vidět to jak ho Kuchal a topil, ale pak je tam na videu a na fotce ![]() ![]() |
Já sem zase na Seznamu.cz (ty zprávy) četl o nějakym Mexičanovi co chytil nějakýho mimouše, byl prej podobnej ještěrce ale asi 5x větší prej že to 3 utopil a potom do toho podal nožem a taky to tam bylo vidět.. ![]() |
Podle mě existují taky, předtím jsem si myslel že ne, ale teď, když jsem vyděl v správách, že našli kostru mimozemšťana (bolo ji i vidět), tak tomu začínám věřit... |
Kobyla - > Jo přesně.. tohle je přesvědčivé a můj názor.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Při pohledu na místní diskuze jsem přesvědčen, že mimozemšťané existují a vyskytují se hojně mezi námi... |
Chceteli se dozvědět něco více o vesmíru, čtěte OSGM, píšu tam články o Vesmíru celkem dost informací a tento problém s existencí jiného života ve Vesmíru jsem docela jasně popsal ![]() A jinak, kdo neví vůbec nic o magazínu tak - magazin.supergames.cz ![]() bendrobart> Jinak v názvu topicu máš 2 chyby ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2239 sekund |