Ja si myslim že ufo je iba v amerike preto lebo ho oni zostrojili su to len amicke nove stihacki a ... |
Lukasi súhlasí. Šak načo by nás zabíjali keď už sú taký vyspelí (ak vóbec sú) aby nás zabíjali... skorej aby boli mierumilovný a inak otazka pre all: Videli ste už niekedy "ufo" na oblohe?? |
Hej omg proč si skoro všichni myslí že mimozemšťané chtějí zabíjet a zabíjet a zabíjet co když rozdávají bonbóny my se pitváme v jejich tělech oni třeba zas v našich tak to je nezjištěné únosy lidí atd atd atd |
ppodla mna moze nigde bit na inej planete zvot ale preco bi mimozemstania ked nas chcu sledovaz nanas svitia svetlami podla mna su to americke viskumi ktore utajuju. ![]() |
HA tak to je dobra otazka urcite existuje nejka jiná rasa hele tady jsou nejake priklady o existenci mimozemstanu: 1.Piramidy. Jestli jste nekdy byli v piramide nejake tak vite ze tam jsou obrazky ja jsem teda v piramide byl a videl jsem tam zarovku a trubku která slehá ohen piramidy byly postaveny pren nekolika tisici lety a to neexistovalo. Nebo ty kvádry z ceho jsou postavene ty piramidy mezi ne nestrcite ani papir a dneska ten kvádr skoro ani neunese jeřáb jak to teda udelali oni. 2. Kdys se v noci podíváte na oblohu vidíte miliony hvezd a na nejake te hvezete urcite budou nejací tvorové. Jednou se mi stala taková příhoda dne 23.8 2011 kdy byly ty deště tak jsem videl s celou rodinou nekolik záblesků ktere stříleli do stejneho mista a mezi poslednimi bleskymi žleh ze země na oblohu červený blesk rovný spis takový lejzrový paprsek dalo by se ríct a byl tam asi 30 sec. nehiblyvý no mozná mi tohle neuverite ale mám i fotku kdybyste chteli nejak vám to poslu |
Já myslím že ve vesmíru sami rozhodně nejsme.Možná že existují jiné formy života i když jen bakterie,pořád je to život. Myslím že mimozemšťané jsou na naší planetě. --------------------------------------------------------------------------- BERMUDSKÝ TROJUHELNÍK -Nejvetší záhada na naší planetě vetšina lidí si mysli že v staré Atlantidě(jestli vůbec existuje) byly přistávací hráhy pro UFO.Prý tam teď žijí mimozemšťané a VŠECHNY LETADLA A LOĎE co tam záhadně zmizely se nikdy nenašly.Tak jako lidé -Jednou sem v časopisu ABC četl o lidech kteří proletěli Bermudským trojuhelníkem: Bylo to divné let byl o půl hodiny kratší.-Byla to porucha přístrojů?Nebo prošli časovou smyčkou? -Nejvetší záhada planety země je Bermudský trojuhelník.¨ -existuje ještě několik takových míst. Můj názor:UFO EXISTUJE!! |
lordvader991 > Přečti si to co jsem napsal.. rozpíná se ale nekonečný není.. Daxter: Takovéto zmrazení bylo v Číně.. Ale když toho člověka vytáhli rozpadli se mu postupně nohy, ruce a pak zemřel celí.. Takže možný to je ale až tě odmrazí tak seš vlastně bez nějakých částí těla.. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2034 sekund |