kika > Jasně furt proti mě něco máš ale víš co? Směju se ti.. protože ty pořád žiješ minulostí.. Čím to asi je že nejsi moderátor? Člověk dospěje a změní se, ale tomu ty asi nerozumíš.. takže prosím tě, když už si myslíš že útočíš na nejslabší článek, já to nejsem, provokuj si někoho jinýho, sap. |
Hej, HTML umím, ale abych se učil příkazy, to po mně nechtěj. I když, možná bych mohl |
No jasný to myslím.. Třeba tam mít i tabulku na registraci.. Prostě o něčem, aby tam lidi chodili.. Kdo SPAMuje tak BAN.. taky třeba nějaký funkce atd.. To chce někoho kdo ovládá HTML, když tak se i zeptáme Martina.. ale zatím jsme mi 3 a to je dobrý x) |
Já kdyžtak pomůžu, ale chtělo by to, kdyžtak už nějaké lepší stránky, ne jen přes administraci např. na webgardenu jen psat. Stahnout nějaký prográmek a trošku se stím vyhrát. |
Super jsme dva, ale potřebujeme stvořit stránku o něčem a nějaké dobré fórum.. Vyznáš se v příkazech jako třeba na BAN nebo tak? |
A myslím že nemáš ani na webhosting? Tak já bych to mohl taky zkusit.. (Admina) |
Bezplatnýýý.. prostě takový to fórum, já nemam prachy na domény xD |
No a chtěl by jsi nějakou lepší doménu, nebo něco normal bezplatný? |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2001 sekund |